Általános szerződési feltételek

 

1. Szerzői- és tulajdonjogok

Az instructor.hu megtesz mindent annak érdekében, hogy az itt olvasható információk, illetve az azokhoz kapcsolódó egyéb, elektronikus formában elérhető tartalom – például kép, hanganyag – szerzői jogi szempontból megfeleljen a hazai jogszabályoknak, melyre szerzőink, szerkesztőink figyelmét is felhívjuk. Amennyiben mégis jogvédett tartalom kerül fel oldalunkra, úgy kérjük azt elérhetőségeinken jelezze, hogy a jogvédett tartalmat minél előbb eltávolíthassuk oldalainkról.

Az instructor.hu mindent elkövet annak érdekében, hogy az oldalon szereplő információk tartalma valós legyen, de garanciát – s ennek megfelelően felelősséget – nem vállalunk az instructor.hu-n szereplő információk pontosságáért, illetve a tanácsok helytállóságáért. Az itt szereplő információkat, mindenki saját felelősségére használja fel.

Az instructor.hu internetes domain címen elérhető weboldal látogatói a site megtekintésével, az instructor.hu ingatlanvagyon-értékelő portál és hírmagazin tartalmának on-line lehívásával, az oldalak böngészésével tudomásul veszik, és elfogadják a digitális tartalom felhasználására, illetve az elektronikus információ-szolgáltatás igénybevételére vonatkozó általános és alább részletezett feltételeket.

Az instructor.hu internetes honlap tartalma, és a portál koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alá esik. A honlap jogtulajdonosa fenntart minden, másolással és terjesztéssel kapcsolatos nemzetközi és magyar törvények által biztosított jogot.

2. A honlap tartalma

A honlapon publikált írásokat, azok részleteit, illetve az internetes honlapot részleteiben, vagy teljességében a személyes használatból fakadó igényeket meghaladó mértékben lemásolni, elektronikus módon tárolni, többszörözni, közreadni a jogtulajdonos engedélye nélkül tilos. A tartalom részleteinek átvétele kizárólag a jogtulajdonos előzetes írásbeli engedélye alapján lehetséges. A portáltól értesüléseket átvenni csak a portálra való egyértelmű hivatkozással lehet az információk módosítása nélkül.

Az instructor.hu domainnév, jogi védelmet élvez, felhasználása – a hivatkozás kivételével – kizárólag a jogtulajdonos előzetes írásos hozzájárulásával lehetséges.

A tartalom idegen forrásból származó részének átvételéhez az instructor.hu jogtulajdonosának és az eredeti forrás jogtulajdonosának engedélyére is szükség van.

3. Saját termékek szellemi tulajdona és védelme

Az instructor.hu saját termékei, (elektronikus könyvek, hanganyagok és egyéb digitális tartalmak) teljeskörű jogvédelem alatt állnak és cégünk saját szellemi tulajdonát képezik. Ügyfeleink által megvásárolt termékek továbbértékesítése és megjelentetése egyaránt tilos és azonnali jogi következményeket von maga után.

4. Felelősségvállalás

Az instructor.hu pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de azok időszerűségével, érvényességével, teljességével kapcsolatban, illetve a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

A más működtetők weboldalaira mutató linkek az instructor.hu-tól teljesen független tartalmat hívnak elő, ezen linkek aktuális működéséért, a rajtuk keresztül elérhető adatokért és információkért a szerkesztőség semmilyen felelősséget nem vállal.

Az instructor.hu a nem saját forrásból származó írások kapcsán is törekszik a megbízható információk közlésére, de e tartalmak pontosságáért felelősséget nem vállal.

Az instructor.hu honlapon található adatbázisok folyamatosan frissülnek, de azok naprakészségéért és a téves információk feltüntetésével okozott esetleges károkért felelősséget nem vállal a szerkesztőség.

Az instructor.hu fenntartja a jogot, hogy a honlap mindenkori tartalmát korlátozás, értesítés nélkül megváltoztassa, bármely, illetve valamennyi szolgáltatását megszüntesse, felfüggessze.

A szerkesztőség nem vállal felelősséget azokért a cselekményekért, amelyeket bárki akár közvetlenül, akár közvetve a portálon lévő vagy azon keresztül elért adatok, információk alapján követ el.

A portálon fellelhető információk nem tekinthetők kötelezettségvállalásnak.

 

Az oldal üzemeltetője:

In-Structor Kft.

Copyright © 2019 instructor.hu. Minden Jog Fenntartva.